vrijdag 20 maart 2015

Magneetsloten

Een aantal van onze sieraden sluiten met stevige metalen magneetsloten. Deze zijn super handig om zelf om te doen omdat ze door de magneet meteen vast schieten. Geen gepriegel om je armband om te doen dus. Naast dat de magneetsloten heel handig zijn, nikkelvrij zijn, zijn ze ook nog eens heel mooi om te zien!
Shades of Spring collectie
Shades of Spring collectie met goud


Naast dat de sloten een stevige magneet hebben waardoor de uiteinden op elkaar blijven, bevatten beide uiteinden 2 kleine pinnetjes en 2 kleine gaatjes. Deze pinnetjes vallen in de gaatjes waardoor de magneten niet van elkaar af kunnen schuiven. Extra veiligheid waardoor jij je armband niet snel kwijt zult raken!
Close-up van het slot
Close-up van zilverkleurig magneetslot
De rosé gouden armband heeft een slot waarbij de uiteinden in elkaar vallen. Deze magneet is extreem sterk, dus mocht je ergens achter blijven hangen dat zul je dit sowieso merken! Uiteraard is het belangrijk dat je de juiste maat armband bestelt, zodat hij niet te groot is en er veel ruimte is om ergens achter te blijven hangen. (Kijk hier hoe je jouw juiste maat kunt kiezen)

Magneetslot Roe Gold Dream
Wij dragen deze armbanden het liefst met de sloten naar boven voor een extra glamorous look!
Wat vind jij??
Milouzzi

2 opmerkingen:

  1. Wat superhandig dat ze met een magneet sluiten! Hoera voor deze uitvinding! En ze zijn ook nog eens supermooi! Echt! En wat een leuke blog hebben jullie! Ik ben meteen fan! Liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleurtjes hebben de armbanden!

    BeantwoordenVerwijderen

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!