dinsdag 24 februari 2015

Lente collectie


Langzaam aan wordt het buiten weer iets warmer, de wintersale is ten einde en de lente collecties laten zich voorzichtig zien. Dat betekent natuurlijk: tijd voor meer kleur in je leven! 

Ook bij Milouzzi houden we van kleurtjes en zijn we blij dat de lente er weer aan komt. Dit betekent dat wij ons kunnen richten op nieuwe collecties vol vrolijkheid en kleur, zodat jij straks helemaal klaar bent voor de lente en de zomer. Natuurlijk is het altijd even wennen om je weer in felle kleuren te steken en daarom beginnen we met onze voorjaarscollectie met zachte pastel kleuren. 
Voorjaarscollectie 2015 www.milouzzi.nl
De collectie bestaat super zachte suède armbandjes die zijn afgezet met zilver of goudkleurige kettinkjes. De armbanden sluiten met een stevige magneetsluiting, waardoor je ze gemakkelijk zelf om kan doen. De enkele armbandjes met zilverkleurige afwerking zijn 1 cm breed en verkrijgbaar in de kleuren roze, mint, grijs en beige voor €12,95. De enkele armbandjes met goudkleurige afwerking zijn 1 cm breed en verkrijgbaar in de kleuren mint en beige voor €12,95. 

Naast de enkele armbandjes zijn er ook dubbele armbanden verkrijgbaar. Bij deze armbanden zijn twee kleuren suède gecombineerd in in 1 magneetslot. De dubbele armbanden zijn 2 cm breed en zijn €16,95. 
Meteen bestellen? klik hier!

Mint met goud €12,95
Voorjaarset goud - €16,95
Voorjaarset zilver 1 - €16,95
Voorjaarset zilver 2 - €16,95
Krijg jij al zin in de lente bij het zien van deze mooie pastel armbanden?

Bestel jouw favoriet snel op www.milouzzi.nl. Alle armbanden worden in beperkte oplage gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!