donderdag 9 april 2015

Sieraden Party Organiseren?!


Ben jij ook zo enthousiast over de sieraden op www.milouzzi.nl , maar wil je ze graag een keer in het echt zien en passen? Dat kan! Vanaf nu is het mogelijk om een sieraden party te organiseren. 

Milouzzi komt graag naar je toe om jou en je vriendinnen, sport team, collega's, jaarclub of ander gezelschap een leuke avond of middag te bezorgen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie de sieraden bewonderen en passen. Op deze manier kun je zelf de materialen zien en de kwaliteit beoordelen en heb je meteen de juiste maat te pakken. Daarna is het mogelijk om een leuke Ladies Quiz te doen met fashion en beauty gerelateerde vragen (optioneel).

Het is helemaal gratis om een sieraden party te organiseren. Het kan bij jou thuis of iedere andere ruimte waar het mogelijk is om de sieraden op een tafel uit te stallen. Als gastvrouw zorg je voor een hapje, een drankje en gezellige meiden! En misschien wel het leukste van alles: als gastvrouw mag je voor 10% van de omzet aan sieraden uitkiezen!

Lijkt jou dit super leuk om te doen met een groep gezellige meiden? Kijk dan even op www.milouzzi.nl voor meer informatie en belangrijke zaken omtrent het organiseren van een sieraden party en dan komen we graag bij je langs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!