zaterdag 2 januari 2016

Nikkelvrije sieraden

Ben jij allergisch voor nikkel en wordt je vaak teleurgesteld omdat veel leuke sieraden nikkel bevatten? Bij Milouzzi houden we daar wel rekening mee!

Bij Milouzzi vindt je betaalbare mooie sieraden die Nikkelvrij zijn. Wij maken gebruik van Designer Quality metaal voor de meeste van onze producten. Dit metaal is van zeer goede kwaliteit waardoor je sieraad niet zomaar verkleurt! Bij ieder product staat netjes aangegeven of het Nikkelvrij is! Zo kun je dus toch de leukste armbanden dragen, zonder allergische reactie.

Fine Flower €9,99 (nikkelvrij!)

Ook deze mooie half-edelsteen kettingen zijn van Designer Quality metaal en helemaal nikkelvrij! Zeker een musthave voor dit najaar! Super leuk om te dragen op een shirtje met col. Ook leuk om ze met elkaar te combineren! Hang er eentje een stukje lager dan de ander. Ze kosten €17,95 en zijn het meer dan waard. Je vindt ze hier.


De sieraden van onze Luxury Special collection hebben een extra luxe uitstraling en zijn van de beste materialen gemaakt. Het is dan niet meer dan logisch dat deze ook nikkelvrij zijn. Ga je voor Luxury Specials, dan zit je altijd goed! Kijk hier voor alle Luxury Specials armbanden.

Crystal Drops - Grey €17,95

" Deze metalen onderdelen zullen niet snel verkleuren en gaan dus veel langer mee!"

Naast de sieraden die we in dit artikel hebben laten zien, zijn er nog veel meer sieraden die je gemakkelijk kunt dragen als je gevoelig bent voor nikkel. Ga naar www.milouzzi.nl en kijk in de beschrijving van je favoriete artikel of er staat dat hij nikkelvrij is. Happy Shopping!

Milouzzi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!