maandag 16 januari 2017

Earline oorbellen

Er bestaat een hele grote kans dat je als sieraden liefhebber al bekend bent met de Earlines oorbellen. Mocht je ze nog niet kennen? Dan moet je ze nu zeker even zien!

Earlines zijn langwerpige oorbellen die langs je oorschelp omhoog lopen. Het handige is dat ze gewoon door het gaatje in je oor kunnen waar je normaal ook een oorbel in doet. Je schuift ze er heel gemakkelijk in als een schuifspeldje. Ze zijn zeer fijn en passen daarom ook bij de minimalistische trend waarbij je verschillende minimalistische oorbellen combineert. Ook voor dames die snel last krijgen van oorbellen zijn deze perfect: ze zijn namelijk van 925 sterling zilver en dus helemaal nikkelvrij!

De Earline oorbellen worden zowel aan beide kanten in het oor gedragen als een enkele in het ene oor en een knopje in het andere oor. Ze zijn namelijk ook heel gemakkelijk te combineren met onze minimalistische oorbellen van echt zilver.. Zoals op de foto hierboven bijvoorbeeld!!
Earline oorbel Roman 12,95

Earline oorbel veer 12,95Earline oorbel ster
Earline Silver Star 12,95
Als je ze net op Milouzzi.nl hebt gezet en ze vliegen de shop uit... Dan weet je dat het een razend populaire trend is! Al veel dames hebben Milouzzi weten te vinden en lopen nu met een mooie earparty rond. Kijk in de webshop voor de Earlines die op dit moment beschikbaar zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!