maandag 12 maart 2018

Flamingo Roundies

Ken je dat? Dat je in de zomer allemaal super mooie en hippe meiden ziet rondlopen met de mooiste bikini's, slippers en andere zomerse accessoires? Hoe kan het nou dat zij wel die eerste trends oppakken en dat jij daar altijd net iets later achteraan hobbelt? Bij Milouzzi helpen we je graag alvast in de goede richting voor komende zomer. Lees hieronder welke trend wij voor je hebben gespot!
Flamingo Roundies rond strandlaken


Vorig jaar hadden we de trend voor op het strand al gespot: de Roundie! Klinkt leuk, maar wat is het precies? Een Roundie is simpelweg een rond strandlaken met zomerse opdruk, waar jij de aandacht mee kunt trekken in het park, aan het strand of bij het zwembad.

Flamingo Roundie

Waar vorig jaar de Roundie met watermeloen erg populair was zien we dit jaar opvallend veel varianten van een Roundie met flamingo print erop. Dus wil jij dit jaar op tijd de nieuwste trend in huis halen? Geloof ons dan, dat je blij gaat worden wanneer jij als eerste gespot wordt met een flamingo Roundie! Ga meteen naar de website om jouw favoriete Flamingo Roundie te bemachtigen of kijk hieronder welke flamingo prints we voor je gespot hebben.
Roundie Flamingo - rond strandlaken
Roundie Flamingo 2.0 | Bekijk op Milouzzi.nl of bol.com

Roundie Flamingo Club - rond strandlaken
Round Flamingo Club | Bekijk op Milouzzi.nl of bol.com

Roundie Flamingo Jungle - rond strandlaken
Roundie Flamingo Jungle | Bekijk op Milouzzi.nl
Roundie Flamingo rond strandlaken
Roundie Flamingo 1.0 | Bekijk op Milouzzi.nl
Roundie Flamingo blue - rond strandlaken
Roundie Flamingo Blue | Bekijk op bol.com
Roundie Flamingo Floral | Bekijk op bol.com
Deze ronde strandlakens met flamingo print zijn natuurlijk prachtig, maar zijn ze ook handig?? Ook daarop kunnen we volmondig 'JA' antwoorden! De voordelen van een rond strandlaken en wat je ermee kunt, lees je in dit bericht wat al heel vaak gelezen werd door anderen.

Bekijk alle Roundies in onze musthave shop Milouzzi.nl of bekijk het uitgebreide aanbod op bol.com en wie weet maak jij op vakantie ook dit soort mooie plaatjes met jouw Roundie:

BewarenBewaren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!