vrijdag 6 maart 2015

Shopping Queens RTL


Kijk jij ook het RTL programma Shopping Queens VIPS? Hierin gaan 5 bekende Nederlandse dames op zoek naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid. Ze krijgen hiervoor 3 uur de tijd en hebben een budget van €400,-. Iedere dag gaat 1 van de meiden shoppen terwijl de andere 4 in haar kast snuffelen. Deze week zien we Ovo (HNTM), Daniella (Echte meisjes op zoek naar zichzelf), Laura Ponticorvo (Mijn vieze vette verloofde), Pauline (Echte Gooische meisjes) en Dorien (actrice).

V.l.n.r: Ovo, Laura, Pauline, Daniella, Dorien
De gelegenheid waar de dames een outfit voor moeten zoeken is een bruiloft waarbij de gasten wordt gevraagd in pastel tinten te komen. Wat is er nou meer pastel dan onze Shades of Spring collectie? Helaas voor de meiden in Shopping Queens hebben wij alleen een webshop en kunnen ze in het programma dus niet bij ons winkelen.

Heb jij ook al een mooie pastelkleurige outfit voor de lente klaar hangen om aan te trekken? Dan vind je bij ons de juiste accessoires om te matchen met je outfit! Hieronder een kleine impressie, klik op de foto om naar het sieraad te gaan. Voor de gehele collectie kijk je op www.milouzzi.nl . 

Shades of Spring set zilver 2
Lucky Mint & Lucky Roze
Shades of Spring beige - goud
Suede Armparty Roze
Suède armbandjes met zilver

Kijk jij ook iedere dag naar het programma Shopping Queens? En heb jij al pasteltinten in je kast hangen voor de lente?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!