zondag 16 augustus 2015

Winnaar Blogger Challenge

Een tijdje terug hebben er 5 bloggers meegedaan aan onze allereerst Blogger Challenge! Iedere blogger kreeg een unieke kortingscode voor haar volgers waar ze een leuk artikel over schreven. Degene waarvan de meeste kortingscode zijn gebruikt won de challenge! En de winnaar.. die kreeg een eigen 'serie sieraden'! En de eerste Blogger Challenge is gewonnen door Mariëlle van www.gekopmakeup.nl!
profiel
Mariëlle van gekopmakeup.nl
In samenwerking met haar hebben we de volgende sieraden uitgebracht, die zij natuurlijk als eerste kreeg! Allereerst deze prachtige zilverkleurige oorbellen genaamd Belle de Mariëlle
Belle de Mariëlle - €9,95
 Daarnaast hebben we een elegante handchain gemaakt. Een uniek sieraad wat helemaal trendy is op het moment. Zeker een musthave waarmee je op zult vallen. De Raise your hand-chain is van zilverkleurig nikkelrvij metaal wat niet snel verkleurd!
Raise your hand-chain - €9,95
 Deze sieraden zijn in beperkte oplage gemaakt en daarom zeer uniek! Op=op dus wees er snel bij als je ze wilt hebben. Klik op de afbeeldingen van het sieraad of ga naar www.milouzzi.nl.


In de toekomst zullen wij zeker doorgaan met het organiseren van Blogger Challenges! Dit is een unieke kans om jouw blog een boost te geven! 
Heb jij trouwe volgers die je inspireert met mode, fashion en accessoires? Kun jij als de beste inspirerende artikelen schrijven en je lezers overtuigen? Dan kun je jouw blog op de maillijst laten zetten voor een volgende Blogger Challenge. Mail ons wat informatie over jezelf, je blog, het aantal volgers, je volgers op social media en waarom je graag mee wil doen aan de Blogger Challenge naar info@milouzzi.nl. Wie weet kiezen wij je uit en ontvang je een mail. Per challenge hebben wij beperkte plaatsen beschikbaar en geldt de regel wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

1 opmerking:

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!