maandag 26 oktober 2015

Grote polsen? Geen probleem!

Kun jij nooit leuke sieraden vinden omdat je polsen te groot zijn? Bij Milouzzi kunnen we je wél helpen! Doordat al onze sieraden handgemaakt zijn kunnen wij meerdere maten hanteren. 

Bij iedere armband staat aangegeven welke maten er zijn. Ben je bang dat deze nog te klein of te groot is? Enige wat je hoeft te doen is ons een mailtje sturen met jouw wensen, zodat wij een passende armband voor jou kunnen maken! En je hoeft hier niet eens meer voor te betalen! Zo kun jij ook de leukste en mooiste armbanden dragen! 

Snake Bite zwart-blauw 
De Snake Bite armbanden zijn er in Small (17 cm) en Large (19 cm) en sluiten met een handige haaksluiting. Ze kosten €15,95, welke maat je ook kiest.
Zebra vacht armband €14,95
Naast onze armbanden met magneetsloten zijn er ook armbanden met een karabijn sluiting met verlengketting waardoor je zelf de lengte bepaald. Deze past dus iedereen! Kijk op www.milouzzi.nl voor ons gehele aanbod. Weet je niet welke maat je moet hebben? Bekijk hier welke maat jij nodig hebt.

'Three in a Row' en 'Miss & Mister Brown' 
Je bent echt niet de enige met dit probleem! Wij maken regelmatig dames blij met op maat gemaakte sieraden. Aarzel dus niet om te mailen naar info@milouzzi.nl. Laat ons de omtrek van je pols weten en welke armband je graag zou willen, dan gaan wij kijken of we nog materiaal hebben om dit geheel gratis voor je te maken.

Milouzzi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We vinden het altijd super leuk om reacties te krijgen van jullie!